Henkilötietojen käsittely ja tietosuoja

Rocking OÜ käsittelee kaikki asiakastiedot täysin luottamuksellisesti.

Sivustollamme käytetään kolmansien osapuolten, kuten Googlen ja Facebookin tavanomaisia kävijäidenseurantaevästeitä ja näiden käytön kävijä voi joko hyväksyä tai hylätä GDPR-ehtojen mukaisesti verkkokaupan sivulle alareunaan avautuvia painikkeita klikkaamalla.

Maksutapahtumien tiedot käsittelee Checkout Finland Oy, eikä näitä tietoja luovuteta Rocking OÜ:lle.

Tilauksen yhteydessä annettuun sähköpostiin voidaan lähettää vain Rocking OÜ:n omaa (PowerOn24.com) markkinointia, mm. uutiskirje, jonka tilauksen voi halutessaan perua.

Rocking OÜ sitoutuu olemaan luovuttamatta tilauksen yhteydessä luovutettuja muita asiakastietoja kolmansille osapuolelle.

Rekisterin pitäjä, rekisterin nimi ja yhteyshenkilö/tietosuojavastaava:

Rocking OÜ (12796754), PowerOn24.com asiakasrekisteri, Saul Lehtonen saul@poweron24.com

  1. Henkilötietoja käsitellään verkkokauppatilausten ja verkkokaupan oman sähköpostiuutiskirjeen toimittamiseksi tilaajille. Tiedot kerätään suoraan tilaajilta/asiakkailta itseltään tilaamisen yhteydessä.
  2. Rekisteriin kerätään asiakkaan nimi, osoite, sähköposti ja puhelinnumero. Asiakas voi halutessaan rekisteröityä ja luoda itselleen käyttäjätunnuksen/salasanan, joiden avulla hän pääsee tarkastelemaan tietojaan ja tilaushistoriaansa.
  3. Rekisteri ei sisällä asiakkaiden maksuyhteystietoja, vaan maksut käsittelee ja välittää Checkout Finland Oy.
  4. Tietoja ei siirretä EU/ETA-alueen ulkopuolelle, eikä sen sisäpuolellakaan luovuteta kolmansille osapuolille.
  5. Tiedot sijaitsevat salasanalla suojatussa tietojärjestelmässä, jonka käyttöoikeutta ei luovuteta yrityksen (Rocking OÜ) ulkopuolisille henkilöille.
  6. Asiakkaan niin ilmoittaessa, voidaan tiedot poistaa järjestelmästä kohtuullisen ajan kuluessa (huomioonottaen mm. vaihto/palautusaika ym. mahdolliset jälkitoimet) maksun vastaanottamisen ja tilauksen toimittamisen jälkeen.