Verkkokaupan tilaus- ja sopimusehdot

Voimassa 21.02.2020 alkaen, viimeisin päivitys 24.11.2020.

Yleistä verkkokaupasta

Otathan mahdollisissa ongelmatapauksissa aina ensin yhteyttä asiakaspalveluumme: asiakaspalvelu@poweron24.com!

PowerOn24.com -verkkokaupan tuotteita myy Rocking OÜ (12796754).
Tuotteiden hinnat sisältävät Viron 20 %:n arvonlisäveron.
Pidätämme oikeuden hintojen ja postikulujen muutoksiin.
Pidätämme oikeuden muuttaa toimitusehtojamme. Asiakkaan on ennen tilaustaan tutustuttava kulloinkin voimassa oleviin toimitusehtoihin.
Rocking OÜ käsittelee kaikki asiakastiedot täysin luottamuksellisesti.
Rocking OÜ sitoutuu olemaan luovuttamatta asiakastietoja kolmannelle osapuolelle. Tietosuojasta tarkemmin tietosuojaselosteessamme.

PowerOn24.com -verkkokaupan “Uutiset“-sivulla tiedotetaan ajankohtaisista asioista ja mahdollisista poikkeustilanteista ja mahdollisista normaalista poikkeavista toimitusajoista.

Tilaaminen

Tuotteet tilataan internetin välityksellä osoitteesta poweron24.com ostoskorin kautta.

Kaikki tilaukset vahvistetaan sähköpostilla, jossa ilmoitetaan tilauksen hinta, toimituskulut sekä tilatut tuotteet. Tilausvahvistuksen saaminen edellyttää sähköpostiosoitteen ilmoittamista tilauksen yhteydessä.

Asiakas sitoutuu jokaisen tilauksen yhteydessä voimassa oleviin toimitusehtoihin.

Tilaus- ja toimitusvahvistukset

Lähetämme sähköpostitse tilausvahvistuksen, josta näet:

  • Tilausnumeron, tilatut tuotteet ja laskun loppusumman.
  • Kun tilaus on valmis, käsitelty ja pakattu, saat sähköpostiisi toisen ilmoituksen, jonka yhteydessä on myös PDF-kuitti tilauksesta. Emme lähetä tilauksen mukana kuittia tai lähetyslistaa paperilla – säästämme luontoa ja printteriämme.

Rekisteröityessäsi käyttäjäksi, voit sivuillamme olevan käyttäjätilin kautta tarkastaa tilauksen sisällön ja ladata kuitin PDF-tiedostona.

Toimitusaika

Lähetämme tilauksen matkaan mahdollisimman pian sen saapumisen jälkeen, kuitenkin viimeistään 4 arkipäivän kuluessa maksun saapumisesta, ellei muuta ole mainittu (esim. mahdolliset poikkeusolojen aiheuttamat viivästykset, tuotteiden varastotäydennykset, ennakkotilaustuotteet jne.).

Mahdollisista poikkeavista toimitusajoista tiedotetaan PowerOn24.com -verkkokaupan “Uutiset“-sivulla tai tuotekuvauksessa tuotekohtaisesti.

Jos tilaamasi tuote on loppunut varastosta ja se on jälkitoimitustuote, koko tilaus toimitetaan yhdessä osassa kun varastotäydennys on saapunut. Yleensä varaston pieneneminen ennakoidaan eikä varsinaisia viivästyksiä aiheudu, mutta yllättävien tilanteiden varalta varaamme 21 vrk lisäaikaa varastotäydennyksiin ja jälkitoimitustuotteiden toimittamiseen.

Toimitustapa ja toimituskulut

Asiakas itse vastaa ilmoittamiensa toimitustietojen/osoitteen/puhelinnumeron oikeellisuudesta ja oikeinkirjoituksesta.

Verkkokaupan kiinteät toimituskulut ovat 6,90 € / tilaus. Toimituskulut sisältävät posti- ja pakkauskulut.

Tilaukset toimitetaan asiakkaan kassalla valitsemaa toimitustapaa käyttäen.

Posti, postipaketti toimitetaan lähimpään postitoimipaikkaan.
Posti, SmartPOST toimitetaan lähimpään postin pakettiautomaattiin.
Schenker Collection Point noutopaketti toimitetaan lähimpään Schenkerin noutopisteeseen, joka on yleensä esim. R-kioski tai K-Market.

Maksutavat

Tuotteet ja niiden toimituskulut maksetaan tilauksen yhteydessä. Verkkokaupassa voidaan maksaa seuraavilla maksutavoilla:

Mobiilimaksutavat: masterpass ja MobilePay

Verkkopankkimaksut: OP, Nordea, Handesbanken, POP Pankki, Aktia, Säästöpankki, OmaOP, S-Pankki, Ålandsbanken ja Danske Bank.

Korttimaksut: Visa, Visa Electron, MasterCard ja American Express

Lasku- ja osamaksi: Collector Bank

Maksaminen tapahtuu maksupalvelutarjoaja Checkout Finland Oy:n sivuston kautta, eikä maksutietoja siirry Rocking OÜ:lle.

Yrityksille myymme ennakkolaskulla ja ilman ALV:a EU:n sisällä Viron ulkopuolelle rekisteröidyille ALV-velvollisille yrityksille. Tilataksesi ota ensin yhteyttä sähköpostitse: asiakaspalvelu@poweron24.com Suorat erkkokauppatilaukset ovat aina arvonlisäverollisia, eikä Suomessa saa palautusta Viron ALV:stä.

——————–

Maksupalvelutarjoaja

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Checkout Finland Oy yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Checkout Finland Oy välittää maksun kauppiaalle. Checkout Finland Oy:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.

Checkout Finland Oy
Varastokatu 3 A 33100 Tampere
Y-tunnus 2196606-6
OVT-tunnus 003721966066
Puhelin: 0207 181830

www.checkout.fi

Verkkopankit

Verkkopankkimaksamiseen liittyvän maksunvälityspalvelun toteuttaa Checkout Finland Oy yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Käyttäjän kannalta palvelu toimii aivan kuten perinteinen verkkomaksaminenkin.

————-

Vaihto- ja palautusehdot

Asiakkaalla on Suomen kuluttajansuojalain mukainen 14 päivän vaihto- ja palautusoikeus. Jos haluat vaihtaa tai palauttaa tuotteen, on sinun tehtävä ensin lakisääteinen palautusilmoitus 14 vuorokauden kuluessa tuotteen vastaanottamisesta. HUOM! Emme valitettavasti pysty maksamaan ilman palautusilmoitusta palautettujen lähetysten rahoja takaisin, koska niissä tapauksissa palautus ei kohdistu suoraan mihinkään tilaukseen.

Poislukien vialliset tuotteet tai virheelliset lähetykset, asiakas vastaa pääsääntöisesti tuotteen vaihdosta ja/tai palautuksesta aiheutuvista lähetyskuluista. Perimme palautetuksesta käsittelymaksun 5,90 €, joka vähennetaan palautettavasta summasta.

Palautusoikeus koskee vain käyttämättömiä, turmeltumattomia ja myyntikelpoisia tuotteita pakattuna niiden alkuperäisiin vähittäismyyntipakkauksiin.

Voit palauttaa tilauksen Postin toimipisteessä kertomalla virkailijalle meidän Postin palautussopimusnumeromme 633917.

Asiakkaan täytyy varmistaa, että palautus menee seuraavaan osoitteeseen, joka on Vantaan varastomme osoite:

PowerOn24 c/o OGOship (TLL)
Tiilenpolttajankuja 6
01720 Vantaa

Emme vastaanota palautuksia ellei lakisäätiestä palautusilmoitusta ole tehty sähköpostitse viimeistään 14 vrk:n kuluttua tilauksen vastaanottamisesta. Kun palautus on hyväksytty, rahat palautetaan maksupalveluyrityksen kautta käyttämällesi maksutavalle palautuksen vastaanoton ja käsittelyn jälkeen.

Ongelmatilanteet kuljetuksessa sekä viallisten tuotteiden tai toimituksen osalta

Tekemämme virheet pyrimme korjaamaan mahdollisimman nopeasti ja pienimmällä asiakkaalle kohdistuvalla vaivalla.

Mikäli tuote on kadonnut kuljetuksen aikana, vioittunut tai asiakkaalle on toimitettu väärä tuote, tulee asiakkaan ilmoittaa virheestä välittömästi osoitteeseen asiakaspalvelu@poweron24.com.

Ilmoitus virheellisestä toimituksesta tai viallisesta tuotteesta on tehtävä 14 päivän sisällä tuotteen vastaanottamisesta. Jos paketti on vioittunut postissa, on tuotteesta tehtävä välittömästi reklamaatio postiin.