Usein kysytyt kysymykset

Miksi kaupassanne on vain muutamia tuotteita?

Olemme vasta aloittaneet tämän alan verkkokaupan ja tuotteita lisätään verkkokauppaan sitä mukaan kun ne saapuvat ja olemme tutustuneet niihin. Tarkoituksenamme ei ainoastaan ole kasvattaa valikoimaamme lukumääräisesti vaan valita oikeasti hyviä tuotteita.

Taustalla toimiva yritys Rocking OÜ on toiminut vuodesta 2016 ja yrittäjyyttä on taustalla vuodesta 2013 eli voit tilata turvallisin mielin tuotteiden vähäisyydestä ja kaupan tuoreudesta huolimatta.


Ovatko myymänne tuotteet CE-merkittyjä ja turvallisia?

Etsimme valikoimaamme ja myymme ainoastaan laadukkaita tuotteita. Tutustumme jokaiseen tuotteeseen ennen niiden myyntiin laittamista. Vaadimme kaikkilta sähkölaitteiden valmistajilta CE- ja tuotteesta rippuen myös muita sertifiointeja.


Mitä maksutapoja voin käyttää?

Verkkkaupassamme on käytössä kaikkien suomalaisten pankkien verkkomaksupainikkeet, mobiilimaksaminen, yleisimmät luottokortit sekä lasku- ja osamaksuvaihtoehto. Voit valita haluamasi maksutavan kassalla.


Miten nopeasti pystytte toimittamaan tilaukseni?

Pyrimme aina mahdollisimman nopeaan toimitukseen. Tilauksen saapumisesta tuotteen lähetykseen kuluu tyypillisesti 2-4 päivää. Kehitämme toimintaamme ja tarkoituksenamme on päästä pian saman päivän toimituksiin.


Voinko muuttaa tilaustani tai perua sen maksun jälkeen?

Tilaustasi ei valitettavasti pystytä muuttamaan enää tilaamisen jälkeen. Voit kuitenkin perua tilauksen jos se ei vielä ole siirtynyt toimitettu -tilaan ilmoittamalla peruutuksesta asiakaspalveluumme asiakaspalvelu@poweron24.com . Jos tilaus on toimitettu sinulla on kuluttajalainsäädännön mukainen perumismahdollisuus tekemällä samaan sähköpostiosoitteeseen perumisilmoitus.


Miten tuotteen palauttaminen onnistuu?

Sinulla on oikeus palauttaa tilaamasi tuote 14 päivän kuluessa tuotteen vastaanottamisesta tekemällä peruutusilmoitus sähköisesti osoitteeseen asiakaspalvelu@poweron24.com. Lue täältä vaihto- ja palautusehdot sekä ohjeet.


Voinko tilata tuotteita yritykselleni maksamatta lainkaan ALV:ia?

Kyllä voit, mikäli yrityksesi on rekisteröity Viron ulkopuoliseen EU-maahan ja se on ALV-velvollinen. Otamme mielellämme tilauksia vastaan myös yritysasiakkailta. Yritystilaukset otamme vastaan sähköpostitse asiakaspalvelu@poweron24.com ja laskutamme ennakkolaskulla, koska verkkokaupassa myynti on aina arvonlisäverollista.